Az indulás

Tisztelt Látogató!

Elindítottuk keresőoptimalizáló weboldalunk teszt üzemét azzal a nem titkolt szándékkal, hogy nyomon kövessük fejlődését a Google-ben és a lehető legjobb eredményeket sikerüljön elérnünk belátható időn belül!

Szeretnénk tesztelni és kipróbálni néhány keresőoptimalizálási tippet és trükköt, ami nem csak nekünk lehet hasznos, hanem a segítségért hozzánk fordulóknak is. Célunk, hogy megvizsgáljunk néhány az oldal pozícióját befolyásoló tényezőt, technikát.

Az oldal tesztelése mellett arra is figyelmet szeretnénk szentelni, hogy folyamatosan újabb és újabb fogalmakkal bővítsük tudástárunkat, valamint a “Tudta?” dobozunkban is minél több hasznos és érdekes információval lássuk el azokat, akik csak most ismerkednek a keresőoptimalizálással. Ha időnk engedi néhány cikket is szeretnénk közzétenni a keresőoptimalizálás világából.

Amennyiben Ön is szívesen segítené erőfeszítéseinket, úgy kérjük nyomjon a Google+1, vagy a Tetszik gombra. Közreműködését ezúton is hálásan köszönjük!

Bízunk benne, hogy az oldal működése során szerzett tapasztalatainkkal hatékonyabban tudjuk segíteni minden jelenlegi és leendő partnerünk, akik szakmai tanácsért fordulnak hozzánk.

Induljon a Teszt, lássuk milyen eredményeket érünk el a Google-ben együtt! 🙂

Bookmark and Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .