Penguin 2.1

Elindult a Google Penguin 2.1

Az új algoritmusról, amely október 4.-én lépett életbe eddig nem sok információ látott napvilágot.

Ha hihetünk a Google berkein belülről kiszivárgott híreknek, akkor az új algoritmus a teljes keresés mindössze 1%-át érintő változásokat hozott.

Ami szinte bizonyos, hogy a mostani frissítéssel azon weboldalakat vették célba, amelyek úgy jutottak előkelő pozícióba, hogy nem megengedett eszközöket használtak.

Hogy mennyire sikerül felvenni velük a harcot az kérdéses mint ahogy az is, hogy egy-egy ilyen frissítéssel hány olyan oldal kerül visszasorolásra, akik semmilyen illegális eszközt nem vetettek latba a jobb pozíció elérése érdekében.

Tehát érdemes ellenőrizni weboldalaink pozícióit és ha negatív eltérést tapasztalunk, akkor vizsgáljuk felül az optimalizáláshoz használt eszköztárunkat! Ha nem vagyunk biztosak magunkban, kérjük keresőoptimalizálást végző szakember tanácsát.

Ha valaki több információra kíváncsi a Pingvin spam kezeléséről, kattintson az alul lévő linkre. (Matt Cutts ajánlásával!)

Another step to reward high-quality sites >>>

Bookmark and Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .